LEKI Cross Trail

Het ervaren van de natuur en het bereiken van detop zijn nog steeds goede redenen om naar buiten te gaan, maar fitness engezondheid zijn tegenwoordig de belangrijkste motivatie voorbuitenactiviteiten. Bergtochten zijn korter en intenser geworden en dienen inhet schema te passen na een drukke werkdag of tijd met het gezin. Gaat wandelenvoor jou te langzaam, maar is trailrunnen juist te intensief? Ga dan voor crosstrail! Cross trail is perfect voor iedereen die op zoek is naar een korte, maarintensieve training in de natuur. En LEKI heeft hiervoor de perfecte stokken!De stokken uit de Cross Trail lijn bieden optimale ondersteuning aan de eisenvan deze dynamische, snelle activiteit. Prestatieverhogend, functioneel,veelzijdig en lichtgewicht, tijdens het cross trailen kun je niet zonder destokken van LEKI! 


Over LEKI Cross Trail stokken

Snel, licht en veelzijdig, allemaal begrippen dievan toepassing zijn op onze Cross Trail stokken. De stokken in deze collectiezitten boordevol features, waardoor jij het beste uit jezelf kunt halen. Demeest lichte materialen en de innovatieve Cross Shark grip bieden optimaalcomfort en flexibiliteit tijdens een tocht in de bergen

  • CrossShark grip

De Cross Sharkgrip biedt de snelheid van het Shark systeem en de ondersteuning van een hikinggrip. De grip heeft een dynamische en comfortabele constructie, perfect voorsnelle bewegingen in de bergen.

  • Core Locking Device (CLD)

Lichtgewicht met de kleinste pakmaat. LEKI vouwstokken zijn nu nog kleiner, lichter en beter. Met het Core Locking Device kun je je Cross Trail stok snel en makkelijk in elkaar zetten en weer uit elkaar halen.


Waarom Cross Trail met LEKI stokken?

Ga je cross trailen met LEKI stokken, dan ben jein ieder geval verzekerd van meer snelheid, ook als je bergop gaat. Het extracontact met de grond verbetert je balans op uitdagende terreinen, vooral als jebergaf gaat. Daarnaast zorgen de stokken voor meer uithoudingsvermogen: perstap hebben je spieren minder energie nodig, waardoor je langer door kunt gaan.Tot slot is cross trailen met LEKI stokken goed voor je gezondheid. Deverdeling van het gewicht over je armen en benen zorgt voor minder druk op jespieren, pezen en botten. Cross trail heeft dus genoeg voordelen! Wanneer gajij de bergen in?

Actieve filter