nieuwsbericht-image

Perfecte en meest complete trailrunning stok

Leki Micro Trail Pro

Compact, lichtgewicht en simpel en snel in het gebruik, dat is wat trailrunners mogen verwachten van dé ultieme trailrunning stok. En laat dat nou ook net zijn wat de Micro Trail Pro van Leki, met unieke Trigger Shark 2.0, te bieden heeft. Van verlengde foam grip tot een nieuwe Trigger Shark strap en een superhandig mechanisme om de stok snel in en uit te klappen, een completere trailrunning stok is niet te vinden!

Lees meer
nieuwsbericht-image

Rood + geel = LEKI!

#RedIsTheColor

Wanneer je op televisie knalrode stokken met neon gele flitsen op de slalom en downhill pistes naar beneden ziet komen, weet je één ding zeker: de topatleten van vele nationale teams racen de berg af met Leki skistokken! Het Leki rood staat voor dynamiek en agressiviteit en past daardoor perfect bij de racestokken van de marktleider uit Kirchheim.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Review: Leki Blue Bird Vario S

Tomas Schuijtemaker vertelt

Voor Tomas Schuijtemaker, werkzaaam bij Snowsports Academy, het CIOS Haarlem Hoofddorp én Tecnica Blizzard ambassadeur, staat het dagelijks leven volledig in het teken van wintersport. Er gaat geen dag voorbij dat er geen ski's in zijn auto liggen voor zijn reizen naar verschillende Nederlandse indoorhallen en/of rollerbanen, om daar opleidingen en trainingen te geven aan skileraren, trainers en docenten. Omdat hij als Oostenrijks Staatlich opgeleid skileraar ook opleidingen verzorgt voor het Wiener Ski- und Snowboardlehrer Verband, reist hij ook nog eens regelmatig naar Oostenrijk. Onmisbaar tijdens het skiën? Skistokken natuurlijk! Tomas gebruik de Blue Bird Vario S van het Duitse Leki. Hieronder lees je zijn review.

Lees meer