Perfecte en meest complete trailrunning stok

Leki Micro Trail Pro

Compact, lichtgewicht en simpel en snel in het gebruik, dat is wat trailrunners mogen verwachten van dé ultieme trailrunning stok. En laat dat nou ook net zijn wat de Micro Trail Pro van Leki, met unieke Trigger Shark 2.0, te bieden heeft. Van verlengde foam grip tot een nieuwe Trigger Shark strap en een superhandig mechanisme om de stok snel in en uit te klappen, een completere trailrunning stok is niet te vinden!

Dankzij de verlengde foam grip kun je makkelijk van positie wisselen in de meest uiteenlopende situaties. Als aanvulling op het nieuwe design in typisch Leki rood en geel, is deze opvouwbare stok voorzien van de nieuwe Trigger Shark strap. Deze strap is gemaakt van mesh materiaal, wat zorgt voor een brede ondersteuning en maximaal ademend vermogen. Het open materiaal neemt transpiratievocht probleemloos op en is optimaal luchtdoorlatend.

Dankzij de pakmaat van slechts 35 centimeter is de Micro Trail Pro eenvoudig op te bergen in of aan je rugzak of aan je borstgordel. De nieuwe Trail Running Tip is lichtgewicht en biedt perfecte grip op alle ondergronden.

Leki Micro Trail Pro, de perfecte stok voor trailrunners die stabiliteit absoluut niet in willen wisselen voor een laag gewicht!