Dé premium high tech trekkingstok van Leki

Black Series: ontzettend lichtgewicht en groots in z'n soort

Met de nieuwe Black Series introduceert Leki een trekkingstok die aan de hoogste eisen voldoet op het gebied van techniek en design. Deze opvouwbare stok van 100 procent carbon is voorzien van de meest geavanceerde technische features. Dankzij de Core Locking Device (CLD) technologie is dit model ontzettend lichtgewicht en stabiel. Deze unieke technologie kan omschreven worden als een combinatie tussen het klikmechanisme van een pen en de touch functie van een moderne keukenlade. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

Door de CLD technologie kan de stok vastgezet worden met een simpele trekbeweging en dan op z'n plaats geklikt worden. Het systeem is volledig in de stok geïntegreerd, wat onder andere betekent dat 1 volledig segment niet meer nodig is en het systeem optimaal wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor weegt de Black Series slechts 207 gram, wat neerkomt op een gewichtsbesparing van 13%.

De Black Series is voorzien van de ronde holle Aergon grip, die extreem comfortabel is tijdens het klimmen en dalen. Hetzelfde geldt voor de ademende en zijdezachte Leki Skin Strap. Met het Speed Lock 2 systeem kun je de lengte van de stok eenvoudig aanpassen tussen de 110 en 120 centimeter. De pakmaat van de stok is slechts 40 centimeter.

Of je nu een trektocht gaat maken, een meerdaagse tour of je begeeft op een via ferrata, deze stok maakt door z'n veelzijdigheid een onuitwisbare indruk. En ook design liefhebbers krijgen waar voor hun geld: de Black Series blink dankzij de matte look en de tone-on-tone print uit in elegantie.