Meer bewegen om diabetes te remmen

Nordic & Walking 3Landen 3Daagse

Kom op 17, 18 en 19 mei nodic walken (of wandelen) op het dak van Nederland! René Spierts organiseert dan namelijk voor de 12e keer de 3Landen 3Daagse. Grensoverschrijdend en soms grensverleggend nordic walken onder het motto 'Meer bewegen om Diabetes te remmen'. De 3Landen 3Daagse combineert fysieke inspanning perfect met bourgondische ontspanning. Kom jij ook mee wandelen? Lees hieronder snel verder voor meer details!

Dit jaar is Mechelen (NL) de uitvalsbasis voor de 3Landen 3Daagse. Je loopt in kleine groepen en samen met je gids en je stokken overmeester je de ‘ups & downs in the dutch mountains’ wat makkelijker. Geniet van verrassende vergezichten, doorkijkjes en beekdalen. Dit genieten met een zachte ‘G’ is je eigen goede doel tijdens de gemiddeld 14 kilometer lange tochten. Tevens steun je het goede doel. De speciaal uitgestippelde routes zijn meer dan 85% offroad, wat lekker 'wegprikt'. Op zaterdag en zondag worden alle deelnemers per touringcar naar een dropplek gereden. Op zondag 19 mei is er extra aandacht voor de 75-jarige bevrijding van België en Limburg. De dropplek is dan het Amerikaanse kerkhof in Henri-Chapelle (B). Vergeet dus zeker niet je ID!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden op www.renespierts.nl. Van het inschrijfgeld gaat EUR 2,50 per persoon per dag naar het Diabetesfonds.