Onmisbaar op de piste: de Griffin S

Ademende, premium skihandschoen van Leki

Nieuw design, dezelfde features! Ook komende winter biedt de Leki Griffin S perfecte grip en het hoogst mogelijke draagcomfort. Deze warm gevoerde premium handschoen voor veeleisende skiërs is, dankzij de combinatie van softshell materiaal en leer, aangenaam ademend. Daarnaast houden waterbestendig leer en de waterafstotende impregnatie de handen droog.

De combinatie van ergonomisch gevormde vingers en superzacht materiaal zorgt voor optimale grip. De kwalitatief hoogwaardige Primaloft isolatie is zo warm als dons, maar absorbeert minder vocht en droogt een stuk sneller. Bij de Griffin S gebruikt Leki zowel aan de binnen- als de buitenkant premium geitenleer, wat in de handpalm gecombineerd wordt met een non-slip silicone mesh.

Deze bestseller is voorzien van het gepatenteerde Trigger S systeem, wat uiterst gebruiksvriendelijk is en maximale veiligheid garandeert. De Griffin S is verkrijgbaar in zwart en wit met verschillende kleuraccenten en is tevens verkrijgbaar in een Junior en Lady uitvoering.