TRIGGER 3D: De evolutie van innovatie

Het nieuwe #clickstarter systeem

Iets wat goed is nóg beter maken? Daar liggen de grootste uitdagingen voor productontwikkelaars. Dankzij Trigger 3D zijn de LEKI skistokkenspecialisten uit Kirchheim erin geslaagd om het geavanceerde en gepatenteerde Trigger-systeem naar een nieuw én nog hoger prestatieniveau te tillen. Trigger 3D is het resultaat van meer dan 2000 uur aan ontwerp, 10.000 test releases en eindeloze testen en feedback van topatleten. De tijd en toewijding die in dit proces zijn gegaan hebben geresulteerd in iets opmerkelijks; het nieuwe Trigger 3D systeem.

De LEKI Trigger 3D heeft drie belangrijke verbeterpunten:
1) Controle – Directe verbinding tussen de stok en de handschoen
2) Comfort – Snelle en gemakkelijke Click-in, Click-out
3) Veiligheid – 220° beveiligingsrelease systeem

Van de beste Wereldbekerracers tot skiërs die pas beginnen... zelfvertrouwen en controle spelen een belangrijke rol tijdens het skiën! Dankzij de nieuwe Trigger 3D heeft LEKI in dit opzicht een enorme sprong gemaakt. De pasvorm en de verbinding tussen de skiër en de stok zijn cruciaal voor nauwkeurig en gecontroleerd gebruik.

Uren van ontwerpproces gingen in het ergonomische ontwerp van de greep. Voor de Trigger 3D concentreerden productontwikkelaars zich op de omtrek en vorm, gecombineerd met materialen en texturen voor een gestroomlijnde look en feel die gericht is op prestaties. Het resultaat? Een nieuw ontworpen greep, voor meer comfort bij het in- en uitklikken van het Trigger 3D-systeem.

Met alle LEKI skiërs in gedachten, is het nieuwe Trigger 3D systeem ontworpen in combinatie met de LEKI Trigger-S handschoenen. Dit betekent dat de nieuwe Trigger 3D stokken met alle Trigger-S handschoenen en banden gecombineerd kunnen worden. Met het oog op duurzaamheid richt LEKI zich op het creëren van de nieuwe Trigger 3D Grip zonder het vorige Trigger-S systeem te verouderen.

Wil je meer weten over dit innovatieve LEKI Trigger 3D Systeem? Klik dan op onderstaande video.

Leki Trigger 3D – De #clickstarter voor het nieuwe seizoen!