If you load this Slideshow (not active) from ApPageBuilder module, please access ApPageBuilder module then delete it

MAAK EEN KEUZE EN BEKIJK DE COLLECTIES

Trekking

De beste ondersteuning bij al jouw wandeltochten. Van jouw dagelijkse wandeling in de natuur tot grote hoogtes in de bergen. LEKI heeft voor elk type wandelaar de juiste wandelstokken.

Trailrunning

Verken de trailrunning paden in een hoog tempo. Door de heuvelachtige terrainen met afdalingen en stijgingen kun je wel de juiste balans en ondersteuning gebruiken. LEKI’s trailrunning assortiment biedt alles wat je nodig hebt om tot het uiterste te gaan.

Nordic Walking

Met Nordic Walking train je op een intensieve manier jouw lichaam en uithoudingsvermogen. Door het gebruik van stokken, zorg je ervoor dat de juiste houding wordt aangenomen en het Nordic Walking nóg effectiever is. Daarbij zorgen de LEKI Nordic Walking stokken voor de ondersteuning die je nodig hebt.

Cross Trail

Vind je wandelen te langzaam maar trailrunning te intensief? Ga dan voor cross trail! Cross trail is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een korte en intensieve training in de natuur. Wandel sneller dan ooit met de perfecte ondersteuning van de Cross Trail serie van LEKI.