PRODUCTEN

“De producten van LEKI worden ontwikkeld en ontworpen in Krichheim/Teck, Duitsland en in Tachov, Tsjechië. De aluminium schachten worden vervaardigd volgens moderne en milieuvriendelijke processen in de eigen productiefaciliteit van LEKI in Tsjechië.”


Leki Resultaten

PASSIE

“LEKI streeft ernaar de ultieme, best presterende producten aan te bieden met passievolle, hooggekwalificeerde, langdurige en ervaren medewerkers. We hebben één doel: veiligheid en comfort combineren met een aantrekkelijk design. De gedachtewisseling tussen experts en topsporters zorgt voor een hoge belevingswaarde”

“Dit resulteert in functioneel, goed ontworpen producten, waar klanten jarenlang van kunnen genieten én op kunnen vertrouwen. Met meer dan 250 patenten heeft LEKI meer innovaties geïntroduceerd en meer patenten aangevraagd dan elke andere fabrikant in de outdoor- en ski-industrie.”

RESULTATEN

“Vandaag de dag wordt LEKI Lenhart GmbH algemeen erkend als de absolute wereldleider in innovatieve stok- en handschoensystemen, dankzij het consequent implementeren van zijn filosofie.”