De passie van LEKI resulteert in slimme, goed ontworpen producten waarvan je consequent kunt genieten en vele jaren op kunt vertrouwen. Met meer dan 250 patenten heeft LEKI door de jaren heen meer innovaties geïntroduceerd en patenten aangevraagd dan welke andere fabrikant in de outdoor- en skiwereld ook. Hieronder vind je alle LEKI gepatenteerde technologieën op een rijtje.

GRIP

GRIP

Trigger 3D


Trigger 3D

Trigger S wordt Trigger 3D. Vele jaren geleden heeft LEKI voor een revolutie gezorgd en een nieuw tijdperk ingeluid. Nu heeft het merk de bewezen technologie nog beter gemaakt. Nóg meer controle, comfort en veiligheid.

Trigger S


Trigger S

Maximale veiligheid, ongeëvenaard comfort. Klik je strap sneller dan ooit tevoren in en uit met Trigger S. Dit gepatenteerde veiligheidssysteem kan extra beschermen tegen blessures.

Aergon

Aergon

Perfecte grip, makkelijk aan te passen en eenvoudig in het gebruik. Compromisloze performance en veiligheid!

Trail Shark

Trail Shark

Maximaal comfort, superieure krachtoverdracht en makkelijk in het gebruik. Klik je strap in enkele seconden in en uit met Trail Shark.

CrossShark

Cross Shark

Cross Shark biedt je de snelheid van het Shark systeem en de ondersteuning van een hiking grip. Dynamische en comfortabele constructie voor snelle bewegingen in de bergen.

NordicShark

Nordic Shark

Snel en gemakkelijk uitklikken in alle omstandigheden

Aergon Air

Airgon Air

Maximale gripzone, ergonomische ondersteuning en een lichtgewicht contructie.

VOUWSYSTEMEN

VOUWSYSTEMEN

PushButton

Leki Push button (PB)

Push Button (PB)

Lichtgewicht met de kleinste pakmaat. Met de innovatieve Push Button heb je slechts één druk op de knop nodig om je vouwstok in elkaar te zetten of uit elkaar te halen.

ExtrenalLockingDevice

Leki External Locking Device

External Locking Device (ELD)

LEKI vouwstokken zijn nu nog kleiner, lichter en beter. Het innovatieve External Locking Device (ELD) zorgt voor nog meer stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

CoreLockingDevice

Core Locking Device (CLD)

Core Locking Device (CLD)

Vouwstokken van LEKI zijn ontzettend veelzijdig. Ze zijn ideaal voor tijdens het klimmen, trailrunnen, korte tours of voor tijdens het reizen. Met het Core Locking Device klap je je LEKI vouwstok snel en eenvoudig in en uit.

VERSTELSYSTEMEN

Speedlock

Speed Lock

Speed Lock is het eerste en enige externe verstelsysteem tot nu toe met een TÜV Süd certificaat. De TÜV standaard van 55 kilo werd ruimschoots overschreden. Dit zorgt voor een veiligheidsreserve van vitaal belang in cruciale situaties.


SpeedLockPlus

Speed Lock +

Het Speed Lock+ systeem is 35% lichter en 27% kleiner dan het vorige Speed Lock systeem. Deze verbeterde versie heeft dezelfde houdkracht als zijn voorganger, die de TÜV standaard ruimschoots overschrijdt.

SpeedLock2

Speed Lock 2

Het Speed Lock 2 systeem is 30% kleiner en 25% lichter dan het Speed Lock systeem en heeft een minimaal 20% hogere sluitkracht.


Super Lock

Telescopische wandelstokken kunnen perfect in lengte worden aangepast, om een optimale hefboomwerking als hulpmiddel bij het klimmen en de beste grip bergaf te garanderen.

BASKET EN TIPS

Fin Vario Basket

Leki Speedlock

Fin Vario Basket

Wissel snel en eenvoudig je tellers en pas je perfect aan de omstandigheden aan.

smarttip2.0

Smart Tip 2.0

Een waar wonder op meerdere terreinen, voor meer plezier tijdens het Nordic Walking. De gripvaste pad zorgt voor een goede tractie op geasfalteerde ondergronden, terwijl de geïntegreerde, uitklapbare hardmetalen tip voor optimale grip in velden, modder en sneeuw zorgt. Zonder gereedschap wisselen van pad!

Smarttip

Smart Tip

Extra plezier tijdens het Nordic Walking met de Smart Tip van LEKI! De gripvaste pad zorgt voor een goede tractie op geasfalteerde ondergronden, terwijl de geïntegreerde, uitklapbare hardmetalen tip voor optimale grip in velden, modder en sneeuw zorgt.

HANDSCHOENEN

Leki Speedlock

Trigger S | BOA Fit System

Een perfecte pasvorm en optimale veiligheid, dat bieden de LEKI freeski en ski handschoenen met Trigger S en het BOA® Fit systeem.

Leki Speedlock

Trigger Shark | BOA Fit System

Een perfecte pasvorm en optimale veiligheid, dat bieden de LEKI cross-country, ski roller en Nordic Walking handschoenen met Trigger Shark en het BOA® Fit systeem.